Tehnice

Usile rezistente la foc sunt concepute pentru spatii industriale si comerciale unde riscurile de incendiu sunt mai crescute si siguranta reprezinta o prioritate. Produsele Asturmadi sunt acreditate atat in Uniunea Europeana cat si in Romania, iar functionalitatea combinata cu designul ofera o integrare usoara a usilor indiferent care este destinatia spatiului. Aspectul lor robust, finisajul excelent si varietatea accesoriilor, fac din acestea cea mai sigura si cea mai vanduta gama de usi tehnice.

 • Nou ASTURMADI FIRESTOP
  Special concepute pentru spatii cu nivel ridicat de tranzit, cum ar fi centre comerciale, cladiri publice, industrii, etc., usile anti-foc ASTURMADI Firestop ofera protectie si siguranta crescuta. Aspectul lor robust, finisajul excelent si varietatea accesoriilor, fac din acestea cel mai bine vandut produs din aceasta gama. Grosimea usii: 51 mm. Greutate: aprox. 55 kg pentru usa simpla si 80 kg pentru usa dubla.
  Afla mai multe detalii
 • Nou ASTURMADI FIRESTOP Antibacterial
  Caracteristicile acestei usi raspunde necesitatilor diferitelor spatii bio-sanitare, cum ar fi spitale, laboratoare si alte locuri in care igiena are o importanta vitala. In acelasi timp, aceasta solutie pastreaza proprietatile de siguranta si protectie a usii rezistente la foc Asturmadi Firestop.
  Afla mai multe detalii
 • Nou ASTURMADI FIRESTOP Color
  Ideala pentru scoli, locuinte si spatii in care culoarea are o importanta particulara. Acest model de usa rezistenta la foc va ofera o gama larga de culori, astfel incat sa puteti alege tonul care se potriveste cel mai bine in proiectul dumneavoastra.
  Afla mai multe detalii
 • Nou ASTURMADI FIRESTOP Decora
  Solutia cea mai apreciata de catre arhitecti si designeri de interior. FIRESTOP Decora ofera o gama de finisaje pentru a crea spatii diferite. O valoare estetica, combinata cu cele mai inalte niveluri de siguranta si protectie. O usa rezistenta la foc ce adauga stil spatiilor dumneavoastra.
  Afla mai multe detalii
 • Nou ASTURMADI FIRESTOP Inox
  Pentru cei care doresc o solutie de inalta calitate si design ultramodern, usa ASTURMADI Firestop Inox ofera un finisaj excelent, care se potriveste perfect in spatii publice si private unde acest lucru se impune sau se doreste. Fabricata din otel inoxidabil, aceasta usa combina rezistenta si siguranta usii rezistente la foc cu un aspect sofisticat si elegant.
  Afla mai multe detalii
 • Nou ASTURMADI FIRESTOP Ventila
  O usa ce combina capacitatea de protectie impotriva incendiilor cu nevoia de ventilare a unor spatii inchise. In acest mod, usa FIRESTOP Ventila este alternativa ideala pentru camere tehnice, magazine alimentare, farmacii, etc. Mai mult decat atat, natura sa de functionare nu afecteaza designul, pentru a se potrivi perfect in toate spatiile profesionale diferite.
  Afla mai multe detalii