Usi metalice antiefractie

Diferenta dintre o usa anti-efractie si una normala

Principalii factori care deosebesc o usa anti-efractie de una normala sunt greutatea si marimea acesteia. Astfel, usa anti-efractie cantareste mai mult, fiind compusa preponderent din metal si ajungand undeva la 60 - 90 kg sau chiar 120 - 140 kg in cazul celor mai puternice dintre ele. In ceea ce priveste dimensiunile, desi usile anti-efractie sunt disponibile in marimi standard, acestea ar trebui sa aiba o latime de minim 90 cm si o deschidere de aproximativ 2 m lungime. O alta deosebire fata de usile normale o reprezinta cadrul, care, la randul lui, este indicat sa fie fabricat din metal si sa fie adanc ancorat in perete. De aceea, o astfel de usa poate avea si trei balamale, spre deosebire de cele clasice. In ceea ce priveste incuietoarea, o usa blindata prezinta specificul ca are o insertie in cadrul acesteia, ce trebuie sa respecte numeroase cerinte, astfel incat sa poata fi certificata ca fiind sigura. De asemenea, cu cat o usa are mai multe suruburi, cu atat va fi mai greu de patruns. Pretul unei usi anti-efractie este mai mare decat cel al unei usi normale prin prisma numeroaselor elemente de securitate pe care trebuie sa le indeplineasca. Totusi, pretul unei astfel de usi se stabileste in functie de nevoile tale, in cadrul unei discutii cu un expert Exclusive Doors care te va ajuta sa stabilesti toate elementele necesare livrarii si montarii unei usi sigure pentru apartamentul sau casa ta.

Cum alegi o usa metalica anti-efractie potrivita

Aspectul usii, desi important, nu ar trebui sa fie principalul criteriu pentru alegerea unei usi anti-efractie de exterior. Atunci cand alegi o usa enti-efractie, ar trebui sa iei in considerare cat de atractiva este zona in care locuiesti pentru hoti. In functie de numarul de spargeri din zona, de pe strada sau din cartierul in care locuiesti, ar trebui sa iei in considerare si cat de sigura si puternica sa fie usa ta. O astfel de cercetare se poate face vorbind cu vecinii sau cu proprietarii de la care ai cumparat apartamentul sau casa. Acestia iti vor putea oferi informatiile necesare pentru a te ghida in intelegerea specificului zonei in care locuiesti. Cu ajutorul acestor informatii, veti putea stabili cu un consultant Exclusive Doors si detaliile legate de nivelul de securitate. Un criteriu la fel de important pentru alegerea usii de exterior pentru un apartament este si izolarea fonica. Spre deosebire de case, apartamentele au, de obicei, camerele dedicate relaxarii amplasate aproape de hol si de usa. Astfel, daca apartamentul este pozitionat langa lift sau daca locuiesti undeva unde este forfota, ar trebui sa iei in considerare o usa de apartament izolata fonic. Ulterior, dupa stabilirea aspectelor ce tin de securitate, impreuna cu un consultant, poti stabili si care va fi culoarea usii, ce model va avea, ce fel de clanta sa alegi, atat la nivel de material, cat si de culoare, dar si daca va avea sau nu geamuri. Detaliile legate de acest aspect depind in mare masura de tipul locuintei - apartament sau casa, dar si de rolul usii - daca va fi o usa de exterior sau una de interior. In final, pretul usii metalice va fi stabilit in functie de toate aceste componente.

Consultanta, instalare si garantie

Indiferent de tipul de usa pe care iti doresti sa o comanzi, la ExclusiveDoors.ro iti oferim consultanta de top la telefon. De asemenea, daca locuiesti in Bucuresti, echipa noastra de specialisti va veni la adresa specificata pentru a lua masuratorile necesare instalarii usii. Inainte de a ne contacta, iti recomandam sa arunci o privire la optiunile listate pe website-ul nostru, unde poti gasi prezentarea gamei complete de usi metalice anti-efractie. Cu ajutorul unui consultant ExclusiveDoors, vei putea sa personalizezi usile alese in functie de culoare, material si accesorii. Ne poti apela de luni pana vineri 10:00 si 18:00 si sambata intre 10:00 si 15:00, la numarul de telefon 0725. 626. 262.