Usi laminate

Usile laminate reprezinta varianta ideala de usi de interior daca nu iti doresti sa faci rabat la calitate si sa te incadrezi intr-un buget confortabil pentru tine. Aceste usi sunt foarte populare datorita faptului ca inlocuiesc lemnul, un material care se folosea mai frecvent in trecut la realizarea usilor, dar care necesita o durata mai mare de productie, o nevoie de ingrijire mai mai mare si se potrivea unui stil de viata mai linistit decat cel al omului modern de astazi.

Cum alegi usa de interior laminata

Usile laminate sunt usi moderne, foarte potrivite pentru interior, fiind construite astfel incat sa reziste la utilizari frecvente pe o perioada lunga de timp. Mai mult decat atat, aspectul lor este gandit astfel incat sa imite cat mai bine lemnul, ceea ce le transforma in niste obiecte foarte placute din punct de vedere vizual. Atunci cand alegi usi laminate de interior, trebuie sa ai in vedere, in primul rand, tipul de camera unde vor fi montate. Usa de dormitor, de exemplu, ar trebui sa fie opaca, sa nu aiba geamuri si sa izoleze cat mai bine sunetele si lumina astfel incat sa te poti odihni corespunzator. Pe de alta parte, o usa laminata de interior pentru bucatarie sau sufragerie, poate avea geamuri care sa permita luminii sa intre in camera si sa creeze o atmosfera naturala si calda.

Tipuri de usi laminate

In functie de model, poti alege usi laminate cu geamuri sau fara geamuri sau o usa cu un model care imita sau nu lemnul. Astfel, poti alege o usa alba, opaca, dar si una intr-o nuanta de maro, de lemn natural, cu urmele specifice acestuia. In ceea ce priveste gradul de imitare a lemnului, producatorii de usi au ajuns la un nivel foarte avansat cu manopera lor si reusesc sa creeze obiecte functionale foarte frumoase si fara cusur din vedere al aspectului.

Diferenta intre usile laminate si cele de lemn

Spre deosebire de usile de interior clasice de lemn, usile laminate vor avea intotdeauna un pret mai mic, iar economia pe care o poti face prin achizitia unei astfel de usi poate ajunge si la 50%. Ce este important sa obtii este, totusi, aspectul ireprosabil si de inalta calitate. Iti garantam ca usile laminate de interior de pe Exclusive Doors nu te vor dezamagi din acest punct de vedere. Chiar daca usa laminata este o varianta alternativa pentru usa de lemn, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la durata de viata. Usile laminate nu se deformeaza repede in timp si te vei putea bucura de finisajul de calitate inalta pentru mult timp in locuinta.

Accesoriile potrivite pentru usile tale

Cu ajutorul accesoriilor, poti face orice usa laminata sa se potriveasca foarte bine in cadrul decorului casei tale. In functie de modelul si culoarea alese pentru usa, manerul ar trebui sa fie gri sau auriu (culoarea alamei). De asemenea, acesta poate fi curbat sau poate avea linii geometrice. Intr-un decor cu nuante naturale precum bej, crem, maro, culoarea potrivita este cea a alamei, pe cand in casele cu mobilier alb si culori reci precum albastrul, este mult mai potrivit un maner gri. In ceea ce priveste efectul de mat sau lucios, limitarile nu sunt foarte mari si depinde foarte mult de gusturile fiecaruia. In mod cert, insa, acest aspect nu influenteaza intr-o asa de mare masura ambianta casei. In ceea ce priveste tocul, iti recomandam sa folosestii aceeasi culoare si model ca cele ale usii. Toate aceste aspecte le veti putea discuta cu un consultant Exclusive Doors care iti va oferi toate informatiile si recomandarile necesare pentru a alege usa potrivita in bugetul de care tu si familia ta dispuneti.

Consultanta si instalare

La Exclusive Doors, iti oferim consultanta profesionala, astfel incat sa poti alege fara grji usile potrivite pentru interiorul casei tale. Te invitam sa rasfoiesti catalogul online de pe website-ul nostru si, cu ajutorul indicatiilor oferite la telefon, vom gasi impreuna cele mai bune solutii pentru locuinta ta si te vom insoti pana cand vei reusi sa finalizezi comanda. Masuratorile se fac in Bucuresti, iar montajul va fi realizat de echipa noastra de profesionisti. Livrarile in tara se fac prin transport extern si nu se asigura montaj. Specialistii nostri iti pot raspunde la intrebari si solicitari de luni pana vineri intre 10:00 si 18:00 si sambata intre 10:00 si 15:00, la numarul de telefon 0725. 626. 262.