Usi

Exterior

Ca prima si ultima impresie, usa de exterior necesita o atentie deosebita la detalii atunci cand este aleasa. Aceasta este o reprezentare a stilului si creativitatii proprietarului, trebuie sa fie primitoare si atragatoare din punct de vedere vizual. De asemenea siguranta, caldura si confortul pe care le confera usa odata inchisa, sunt elemente esentiale. La Exclusive Doors iti oferim o gama variata de usi exterior care sa satisfaca atat nevoile tehnice cat si pe cele legate de design si stil.

Usi metalice antiefractie

Usile antiefractie Superlock sunt alegerea perfecta pentru siguranta ta si a bunurilor tale. Ai grija de lucrurile care conteaza pentru tine fara sa faci compromisuri legate de design si aspect. Poti dormi linistit, deoarece odata inchisa, usa Superlock garanteaza siguranta familiei si bunurilor tale.

Vezi modelele disponibile
Usi cu rupere termica

Caldura si confortul casei tale sunt asigurate de usile cu rupere termica Groke. Alegand o usa de exterior cu un grad inalt de izolare termica nu va trebui sa te ingrijorezi niciodata de variatiile de temperatura. De asemenea, designul unic si specificatiile tehnice deosebite se imbina pentru ca tu sa obtii maximum de avantaje.

Vezi modelele disponibile

PARTENER OFICIAL

Germania

Importator unic

  • Groke
  • Superlock

Consultanta profesionala gratuita

Montaj profesional asigurat

Livram si montam in toata tara

De la cei ce Exclusive Doors
Nu-ti cerem sa ne crezi pe cuvant... vezi ce spun clientii nostri.
“De la prima intalnire am simtit profesionalismul si atentia deosebita privind cerintele proiectului meu
de arhitectura. Dupa colaborarea care a urmat am ramas cu impresia ca facem parte din aceeasi echipa de
realizare a proiectului.”

Octavian Neculai Arhitect @ NEO BOS ARHITECTURA
www.vitruvio.ro

“Cautand usi germane pe internet am gasit firma Exclusive Doors si am ramas placut surprins de calitatea serviciilor, dar si a usilor. Usile comandate au fost impecabile. Per total experienta avuta cu Exclusive Doors imi aminteste de firmele nemtesti.”

Costin Dobre @ Gut Audomobile

“As vrea sa laud seriozitatea echipei Exclusive Doors si in special calitatea si design-urile variate pe care le au. Vreau sa le multumesc pentru sprijinul acordat de fiecare data. Cu siguranta vom colabora la urmatorul proiect.”

Ioana Antal Director General @ TOGO DESIGN
www.togodesign.ro

“O gama variata de produse cu un design unic, competenta, dar mai ales lucrari executate intr-un mod profesional. Acestea sunt lucrurile pe care firma noastra le-a cautat atunci cand a ales colaborarea cu Exclusive Doors.”

Madalina Luntraru Director Comercial @ MESTERUL DAVID
www.mesteruldavid.ro

“Colaborez cu Exclusive Doors de cativa ani intrucat apreciez designul, varietatea produselor si calitatea lucrarilor executate de catre echipa lor. Directorul de vanzari Monica Dochia mi-a fost mereu aproape, precum si beneficiarilor proiectelor mele!”

Simona Bonea Interior Designer @ AVANTGAR DESIGN
www.avantgardesign.ro

Ioana Antal
TOGO DESIGN

Octavian Neculai
NEO BOS ARHITECTURA

Costin Dobre
GUT AUDOMOBILE

Madalina Luntraru
MESTERUL DAVID

Simona Bonea
AVANGARD DESIGN