Usi exterior

Usi metalice antiefractie

Cum cele mai multe spargeri de case si de apartamente se petrec prin usa, este indicat sa iei in considerarea alegerea unei usi de exterior anti-efractie, mai ales daca locuiesti intr-o zona cu grad ridicat de risc. O incuietoare puternica nu este intotdeauna suficienta pentru siguranta casei tale. Daca cineva rau intentionat isi doreste sa intre in casa sau apartamentul tau, nu va renunta in momentul in care isi va da seama ca nu reuseste sa deschida usa. Acesta va incerca sa rupa si cadrul. De aceea, o usa metalica anti-efractie poate fi varianta cea mai sigura pentru a-ti proteja bunurile de valoare din locuinta de hoti.

Usi cu rupere termica

Confortul casei tale depinde in mare masura de temperatura din interior. Astfel, daca ferestrele si usile tale lasa caldura sau frigul sa patrunda in casa, disconfortul termic va fi resimtit in mod neplacut indiferent de anotimp. In acelasi timp, daca esti in cautarea unor usi potrivite pentru un birou in care se presteaza servcii pentru publicul larg, un profil tehnic este necesar pentru a asigura confortul clientilor care viziteaza spatiul.

Oferta personalizata

Contacteaza-ne pentru consultanta gratuita!

Cum alegi o usa metalica de exterior

Usile metalice sunt potrivite atat pentru case sau vile, cat si pentru apartamente. Principalele beneficii ale acestora sunt siguranta oferita locatarilor, protectia anti-efractie, izolarea fonica si izolarea termica. Spre deosebire de usile de exterior din lemn, usile metalice dispun de avantajul unui material mai solid care nu poate fi la fel de usor de manevrat in eventualitatea incercarii de spargere a unei locuinte. Pretul nu ar trebui sa fie criteriul principal de alegere a unei usi metalice. Aspectul exterior, nivelul de izolare termica si fonica pe care il ofera, dar si cel de siguranta sunt cele mai importante trei aspecte de luat in calcul la alegerea unei astfel de usi.  Din punct de vedere al aspectului, este important ca usa sa nu permita luminii sa intre in interior, deci sa nu fie posibil ca cineva sa priveasca din afara in holul casei sau al apartamentului.

Tipuri de usi metalice de intrare pentru casa sau apartament

Usile metalice cu un nivel mare de siguranta sunt fabricate din otel galvanizat. Pe site-ul nostru, vei gasi usi metalice fabricate de compania Superlock din Israel, recunoscuta pentru sistemele impenetrabile de inchidere. In functie de aspectul estetic, de tipul de locuinta (apartament sau casa) si de designul interior al acesteia, poti alege dintr-o diversitate mare de usi metalice din otel cu un nivel de siguranta ridicat.
  • SUPERLOCK SL Chic - usi din otel cu un aspect minimalist, modern, potrivite pentru stilul de decor scandinavic;
  • SUPERLOCK SL Basic - o gama de usi cu un design simplu, clasic, dar si cu optiuni de modele florale sau geometrice;
  • SUPERLOCK SL Supreme - usi de exterior metalice, cu design amplu, potrivite mai ales pentru casele cu curte;
  • SUPERLOCK SL Hi-Tech - design modern, cu aspect ireprosabil, in linii geometrice impunatoare;
  • SUPERLOCK SL Art - o colectie sofisticata, cu un design aparte, potrivit pentru cladirile cu iesire la strada sau care sunt extrem de vizibile.
Pe langa nivelul de siguranta, un alt criteriu esential dupa care sunt clasificate usile metalice de exterior este izolarea termica. De aceea, pe site-ul nostru vei gasi usi special create pentru asigurarea confortului termic, cu un grad inalt de protectie ce te va feri de neplacerile cauzate de variatiile de temperatura. Aceste usi sunt fabricate din aluminiu, iar nivelul de siguranta este in plan secund, spre deosebire de usile Superlock. Pe site-ul nostru, vei gasi astfel de usi de la furnizorul Groke, un producator de origine germana care garanteaza calitatea si eficienta acestora. Poti rasfoi catalogul usilor Groke, impartite in doua categorii: Groke Modern si Groke Atemporal.

Niveluri de siguranta

Usile metalice prezinta beneficiul major al sigurantei pe care il ofera in comparatie cu usile din lemn. In functie de material si scopul urmarit in procesul de fabricatie, acestea pot avea in vedere in mod prioritar fie nivelul de siguranta, fie felul in care izoleaza termic sau fonic.   Usile Superlock de pe site-ul Exclusive Door dispun de un sistem de inchidere in opt bolturi mobile si doua bolturi fixe in partea balamalelor si de un sistem de inchidere centralizat in 3 directii. Mai mult decat atat, siguranta este oferita de placa de otel galvanizat din care acestea sunt alcatuite si de sistemele anti-efractie pe care le contin. Cateva exemple sunt ranforsarile verticale de tip profil U sudate in puncte, protectia anti-gaurire sau functia de auto-blocare. 

Accesorii pentru usi metalice

Aspectul usilor de exterior este foarte important, asa ca si accesorille trebuie alese cu grija, astfel incat sa pastreze o imagine uniforma a fatadei locuintei tale. Astfel, yala si butucul ar trebui sa aiba o culoare care se potriveste cu cea a usii, dar si cu alte elemente specifice fatatdei casei tale. De exemplu, daca ai ales o usa verde, este posibil sa se potriveasca mai bine o yala de culoarea alamei, mai degraba decat una argintie. La fel de important este si tocul ales, pentru ca acesta incadreaza usa. Pentru pastrarea unei iamgini uniforme, regula principala este sa alegi un toc de aceeasi culoare ca cea a usii.

Consultanta si instalare

In functie de valoarea proprietatii si de nevoile specifice rezultate din felul in care este amplasata locuinta ta, specialistii nostri te pot ghida inspre alegerea usii potrivite pentru exterior. Poti apela gratuit linia noastra telefonica pentru a beneficia de consultanta de luni pana vineri, intre 10:00 si 18:00 si sambata intre 10:00 si 15:00 (cu programare), la numarul de telefon 0725. 626. 262. Echipa noastra se va deplasa pentru a lua masuratorile, in mod gratuit, in Bucuresti. De asemenea, iti punem la dispozitie servicii personalizate, dar si transport gratuit al usilor in cazul in care imobilul este in judetul Ilfov sau in Municipiul Bucuresti.

Garantia pentru usa metalica

Usile metalice de exterior Superlock si Groke de pe site-ul Exclusive Doors dispun de o garantie de doi ani. Astfel, daca in acesti doi ani usile sufera modificari sau stricaciuni, cu ajutorul producatorilor de incredere Groke si Superlock, iti asiguram in mod gratuit reparatiile necesare.

DE CE EXCLUSIVE DOORS?

Bucura-te de beneficiile oferite

Produse originale
Produse originale la preturi corecte
Montaj profesional
Montaj profesional
Consultanta gratuita
Consultanta gratuita
Transport gratuit
Livrare rapida in Bucuresti si Ilfov
Masuratori gratuite
Masuratori profesionale
Livrare si montaj
Livrare si montaj in toata tara

Partener Oficial
Exclusive Doors - Grauthoff Germania

ExclusiveDoors este importator unic si distribuitor al urmatoarelor marci