Usi din sticla securizata

Alegerea unei usi de interior poate parea un proces dificil de urmat, insa lucrurile nu trebuie sa fie complicate. Daca materialul preferat pentru usile de interior este sticla, in continuare, poti citi despre ce aspecte principale trebuie sa iei in considerare in alegerea acestora. Pe site-ul nostru, toate usile din sticla sunt securizate si prezinta un nivel de siguranta crescut.

Cum alegi usile de sticla securizata pentru interior

Daca ai ales sa folosesti usi de interior din sticla, inseamna ca un design elegant este important pentru tine. Acest tip de usi, spre deosebire de cele din lemn sau furnir, permit luminii sa patrunda in mare masura in incaperi si sa creeze o atmosfera placuta. Atunci cand alegi o usa de interior din sticla, trebuie sa ai in vedere camera pentru care o vei folosi si sistemul ei de utilizare. Astfel, daca spatiul iti permite, poti opta pentru o usa culisanta. Camera de studiu, bucataria sau chiar sufrageria sunt oportunitati potrivite pentru un astfel de sistem. In caz contrar, daca spatiul nu iti permite, un sistem pe baza de balamale va fi optiunea cea mai la indemana. Oricum, acest lucru va fi stabilit numai impreuna cu arhitectul care proiecteaza spatiul.

Tipuri de usi de sticla pentru casa sau birou

Usile de sticla se diferentiaza, in principal, prin sistemul de utilizare. Astfel, poti alege intre usi care functioneaza pe baza unui sistem cu balamale sau usi glisante. Un al doilea criteriu este legat de modelul usii. Pe site-ul nostru, vei regasi usi sablate, cu modele florale, oglinzi, forme geometrice sau dungi. Un alt criteriu legat de apectul usii si de atmosfera pe care o creeaza se refera la modul in care a fost prelucrata sticla si nivelul de trasnparenta al usii. Poti, de exemplu, alege usi cu parti prin care lumina trece complet, dar care contin si portiuni in care lumina este obstructionata. Felul in care partea mata se combina cu cea transparenta confera usilor din sticla un aspect atragator si posibilitatea de a te juca cu lumina in casa ta. In functie de locul in care vei folosi o usa de sticla securizata, iti recomandam sa apelezi la modele clasice, simple sau cu forme geometrice minimaliste la birou, in timp ce, acasa, poti apela si la formele mai rotunjite ale pattern-urilor de pe usa, precum florile sau cercurile asimetrice.

Cum asortezi usile de sticla

Cele mai importante accesorii pentru o usa de sticla sunt clanta si broasca acesteia. Avand in vedere ca usile au, in general, culori neutre, precum albul sau griul, accesoriile metalice sunt cele mai potrivite. Acesta poate fi lucios sau mat, in functie de preferinta, dar si de celelalte obiecte de decor din casa. In ceea ce priveste balamalele, si acestea ar tebui sa respecte acelasi principiu, iar recomandarea noastra este folosirea culorii gri, cu variatiunea argintiu. In ceea ce priveste tocul, culoarea aleasa poate fi alb, gri deschis sau inchis, bej, crem sau maro, in functie de culoarea peretilor si de cea a mobilierului. Ca regula de baza, este ideal sa alegi aceeasi culoare pentru toc ca si pentru usa, ceea fac din alb si gri cele mai sigure optiuni. In ceea ce priveste felul in care usa se asorteaza cu parchetul, nu ar trebui sa iti faci griji: o usa de sticla se potriveste la orice tip de parchet. Daca usa contine, pe langa sticla, si lemn, atunci acesta ar trebui sa aiba aceeasi culoare ca cea a parchetului.

Consultanta si instalare

Stim ca alegerea unei usi poate parea un proces dificil, asa ca, suntem alaturi de tine pentru a lua cea mai buna decizie. Oferim consultanta, la telefon, de luni pana vineri intre 10:00 si 18:00 si sambata intre 10:00 si 15:00, la numarul de telefon 0725. 626. 262, iar echipa noastra de specialisti va veni la tine acasa pentru efectuarea masuratorilor, daca imobilul se afla in Bucuresti. Te vom ajuta sa alegi sistemul, modelul si accesoriile pentru usa de sticla, tinand cont de specificul locuintei, de nevoile tale de confort si de bugetul pe care il ai la dispozitie, iar pretul final al usii va fi stabilit dupa alegerea tuturor detaliilor mentionate.

Garantia pentru usile de sticla securizata

Usile de sticla securizata de pe site-ul ExclusiveDoors.ro dispun de o perioada de garantie de doi ani. Producatorul usilor pe care le regasesti in catalogul online este un furnizor care provine din Bremen, Germania si care este recunoscut pentru calitatea superioara a usilor de sticla pe care le creaaza.