Usi cu rupere termica

Ce este o usa cu rupere termica

O usa cu rupere termica este special conceputa pentru a nu permite caldurii sau frigului sa patrunda din exteriorul locuintei sau a incaperii unde este instalata in interior. Sistemul care este folosit la productia unei astfel de usi se bazeaza pe un polimer de plastic care previne transferul temperaturii intre cele doua laturi metalice ale profilului. De aceea, usa cu rupere termica este solutia ideala pentru a te asigura ca temperatura din incapere este constanta atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna.

Ce diferentiaza usile cu rupere termica de cele clasice

O prima diferenta intre o usa clasica si una cu rupere termica este capacitatea celei din urma de a izola temperatura din interior. Astfel, usa clasica nu are niciun fel de proprietate de izolare, pe cand cea cu rupere termica este special conceputa pentru a nu permite temperaturii din exterior sa o afecteze pe cea din interior. O consecinta a felului in care este conceputa o usa cu rupere termica este si materialul din care este conceputa si posibilitatile de personalizare ale aspectului acesteia. O usa cu proprietati de izolare a caldurii sau a frigului este constituita din metal, pe cand o usa clasica este, de obicei, construita din lemn sau alte materiale mai usoare. O alta diferenta intre usile care izoleaza termic si cele clasice este legata de greutate. O usa cu profil cantareste considerabil mai mult decat o usa clasica, pentru ca este alcatuita din metal. La nivel de aspect, o usa clasica se potriveste mai bine in decorurile boeme, rustice, in stil vechi, pe cand cele cu rupere termica sunt mai potrivite pentru de birouri sau case in care este folosit un stil de decor modern sau minimalist. Chiar si asa, pe site-ul nostru aveti posibilitatea personalizarii unei usi cu rupere termica prin alegerea culorii preferate sau a modelului sticlei (in cazul in care usa incorporeaza si acest element in design). Cu ajutorul unui consultant Exclusive Doors, vei putea alege modelul de usa, culoarea, finisajele, tipul de profil si dimensiunea structurii. In cazul in care vreunul dintre aceste elemente iti este necunoscut, te asiguram ca expertii nostri iti vor oferi toate informatiile necesare, dar si recomandarile pentru a lua decizia cea mai buna cu privire la usa cu rupere termica pe care o cauti.

Accesoriile potrivite pentru o usa cu rupere termica

Principalele accesorii pentru usile cu rupere termica sunt cadrul si manerul. Indiferent de modelul ales, recomandarea este ca manerul sa fie argintiu, pentru ca este cea mai potrivita culoare pentru usile cu o componenta tehnica pregnanta precum cele care izoleaza termic. In ceea ce priveste cadrul, la fel ca in cazul usilor clasice, alegerea aceleiasi culori cu cea a usii este cea mai populara si sigura optiune, pentru ca ajuta la incadrearea naturala a intregului ansamblu in perete si in incapere.

Consultanta, instalare si garantie

La ExclusiveDoors.ro iti oferim consultanta gratuita la telefon, iar echipa noastra de specialisti va veni unde este necesar pentru a lua masuratorile, daca spatiul se afla in Bucuresti. Inainte de a ne contacta, iti recomandam sa arunci o privire la optiunile listate pe website-ul nostru, unde poti gasi prezentarea gamei complete de usi cu rupere termica. Cu ajutorul unui consultant ExclusiveDoors, vei putea sa personalizezi usile alese in functie de culoare, finisaje, structura si accesorii. Ne poti apela gratuit de luni pana vineri 9:30 si 20:00 si sambata intre 10:00 si 17:00, la numarul de telefon 0725. 626. 262.