Termeni si conditii

Toti utilizatorii site-ului www.exclusivedoors.ro („Site-ul”) se obliga sa respecte prezentele Conditii Generale pentru utilizarea Site-ului. Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a acestor Conditii Generale. Daca nu sunteti de acord cu prezentele Conditii Generale va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

Pentru scopul acestor Conditii Generale pentru utilizarea Site-ului, Exclusive Doors este S.C. Exclusive Doors Style S.R.L. cu sediul in Otopeni, Drumul Garii Odai A1, Parter, Camera G04, 075100, judet Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/2359/2011, CUI/CIF nr. RO 29080075, operator de date cu caracter personal nr. xxx.

DREPTURILE ASUPRA SITE-ULUI
Exclusive Doors detine drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum si intreg continutul Site-ului incluzand fara a se limita la, imaginile, muzica, informatiile despre produsele si serviciile Exclusive Doors si orice alte date si aplicatii prezentate pe Site. Acestea sunt protejate prin legislatia drepturilor de autor in vigoare. Este interzisa in mod expres orice incalcare sau incercare de a se incalca drepturile de autor asupra Site-ului, incluzand fara a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Site-ului, sub sanctiunile prevazute de lege. Exclusive Doors sau partenerii sai comerciali este/sunt detinatorul(ii) drepturilor de proprietate intelectuala asupra marcilor si bazelor de date prezentate pe Site si utilizatorii sunt obligati sa respecte aceste drepturi si sa nu le aduca nicio atingere.

SCOPUL SITE-ULUI SI NEANGAJAREA RASPUNDERII
Site-ul isi propune sa ofere utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la serviciile si produsele oferite de Exclusive Doors, cu privire la modalitatea de contractare a acestora precum si orice informatii necesare si utile utilizatorilor privind utilizarea produselor si serviciilor Exclusive Doors. Site-ul este menit sa participe la imbunatatirea relatiei dintre Exclusive Doors si clientii sai in sensul de a usura comunicarea dintre Exclusive Doors si clienti ceea ce conduce la imbunatatirea comercializarii produselor si serviciilor Exclusive Doors. Exclusive Doors depune toate diligentele pentru a oferi informatii actuale privind serviciile si produsele sale si pentru a actualiza continutul Site-ului. Cu toate acestea, Exclusive Doors nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe Site in orice moment. De asemenea, Exclusive Doors nu garanteaza ca Site-ul nu va contine anumite erori, insa va incerca sa remedieze aceste erori in scurt timp pentru a permite o informare corecta a utilizatorilor. Exclusive Doors insa nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul Site-ului.

Utilizatorii isi pot procura anumite servicii si produse Exclusive Doors prin intermediul Site-ului accesand campurile expres mentionate in acest sens. In cazul in care utilizatorii intentioneaza sa faca o alegere fundamentata privind achizitionarea produselor si serviciilor Exclusive Doors, se recomanda contactarea surselor prezentate in mod expres pentru astfel de scopuri pe Site precum si personalul din magazinele Exclusive Doors sau contactarea dealer-ilor Exclusive Doors.

Exclusive Doors isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila
- continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau
- aceste Conditii Generale, modificarile facute astfel fiind considerate a fi acceptate de utilizator daca acesta continua sa foloseasca Site-ul dupa afisarea Conditiilor Generale modificate pe Site.

Utilizatorii isi pot procura anumite servicii si produse Exclusive Doors prin intermediul Site-ului accesand campurile expres mentionate in acest sens. In cazul in care utilizatorii intentioneaza sa faca o alegere fundamentata privind achizitionarea produselor si serviciilor Exclusive Doors, se recomanda contactarea surselor prezentate in mod expres pentru astfel de scopuri pe Site precum si personalul din magazinele Exclusive Doors sau contactarea dealer-ilor Exclusive Doors.

Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Exclusive Doors nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in Site este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Exclusive Doors a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.