-15%
Oferta usi de interior cu furnir natural

HGM Basic Art Glatt

355 €285 €

01 martie - 30 aprilie 2017 2017

Preturile sunt valabile pentru contractele semnate in aceasta perioada in showroom-ul din Otopeni.

* Preturile sunt exprimate in EURO si nu includ TVA.

Furnir natural de esenta reala

Lemnul este un material natural unic si mai modern ca niciodata. Aspectul calduros, confortul si unicitatea sunt doar cateva din caracteristicile acestuia. Natura produce forme si culori unice, iar de aceea, usile cu furnir natural HGM sunt unicat.

Furnirul este realizat din busteni taiati in fasii subtiri. Furnirul HGM este realizat din lemn natural, din arborele al carui nume ii poarta, adica esenta reala.

Finisaje furnir natural disponibile in promotie

HGM Macore

295 €250 €

HGM Mahon

295 €250 €

HGM Stejar

321 €273 €

HGM Fag

296 €252 €

Usi de interior cu furnir natural HGM Basic Art Glatt

Design elegant

Detaliile garanteaza o imagine perfecta a usii tale. Furnirul ales este combinat cu cele mai bune materiale.

  • Furnirul exclusiv ales cu grija, garanteaza un aspect perfect asupra tuturor usilor din casa ta.
  • Balamalele si broasca sunt realizate din materiale rezistente cu elemente din teflon. Acestea garanteaza functionalitatea usii in timp.
  • Datorita lacului ecologic pe baza de apa, suprafetele din furnir natural sunt protejate an dupa an, astfel incat tu sa de bucuri de aceleasi culori vi ale materialului.
  • Manerul, realizat de SCOOP in Germania, folosind tehnologia Slide Bloc, garanteaza o functionalitate de durata si un design sofisticat.
  • Datorita varietatii mari de esente si culori, usile de interior cu furnir natural HGM se integreaza individual in mediul de viata al fiecaruia.

Detalii tehnice

In plus fata de aspectele optice evidentiate, usile de interior HGM aduc avantaje tehnice premium. Opteaza pentru ceva special – usi din materiale de calitate.

  • Un deliciu acustic – folosind garnitura speciala bicamerala special dezvoltata, usile HGM au o mai buna izolare fonica.
  • Structura din placi aglomerate tubulare de inalta calitate cu rama din lemn masiv asigura robustete, stabilitate, izolare fonica si durata mare de viata a produselor.
  • Tocul special ce imbraca zidul pe ambele parti, ofera un aspect unic, indiferent din parte a camerei priviti usa. Mai mult decat simple despartitoare ale spatiilor locuintei dumneavoastra, usile sunt adevarate piese de mobilier, si trebuie tratate cu un interes deosebit.
  • Suplimentar, usile HGM pot fi comandate la dimensiuni atipic, atat ca latime si inaltime, cat si ca grosime de zid.
Structura

Structura tubulara

Balamale

Balamale cu camasa de teflon

Dimensiuni standard

Gol de zid:

640 x 2020 mm

780 x 2020 mm

890 x 2020 mm

1030 x 2020 mm

Grosimi de zid:

8 - 16 mm

Conditiile promotiei

Preturile usilor de interior HGM Basic Art Glatt sunt exprimate pentru modelul si finisajele afisate pe aceasta pagina, pentru dimensiuni standard (gol de zid finit 640×2020, 780×2020, 890×2020, 1030×2020), intr-un singur canat, structura tubulara; este inclus tocul cu pervaze ce imbraca zidul pe ambele parti (grosime zid 8-16 cm), balamale metalice cu camasa de teflon si broasca metalica cu cheie.

Perioada campaniei este 01/03/2017 - 30/04/2017. Pretul este valabil pentru contractele semnate in aceasta perioada in showroom-ul din Otopeni.

* Preturile sunt exprimate in EURO si nu includ TVA.

Consultanta profesionala gratuita

Montaj profesional asigurat

Livram si montam in toata tara

De la cei ce Exclusive Doors
Nu-ti cerem sa ne crezi pe cuvant... vezi ce spun clientii nostri.
“De la prima intalnire am simtit profesionalismul si atentia deosebita privind cerintele proiectului meu
de arhitectura. Dupa colaborarea care a urmat am ramas cu impresia ca facem parte din aceeasi echipa de
realizare a proiectului.”

Octavian Neculai Arhitect @ NEO BOS ARHITECTURA
www.vitruvio.ro

“Cautand usi germane pe internet am gasit firma Exclusive Doors si am ramas placut surprins de calitatea serviciilor, dar si a usilor. Usile comandate au fost impecabile. Per total experienta avuta cu Exclusive Doors imi aminteste de firmele nemtesti.”

Costin Dobre @ Gut Audomobile

“As vrea sa laud seriozitatea echipei Exclusive Doors si in special calitatea si design-urile variate pe care le au. Vreau sa le multumesc pentru sprijinul acordat de fiecare data. Cu siguranta vom colabora la urmatorul proiect.”

Ioana Antal Director General @ TOGO DESIGN
www.togodesign.ro

“O gama variata de produse cu un design unic, competenta, dar mai ales lucrari executate intr-un mod profesional. Acestea sunt lucrurile pe care firma noastra le-a cautat atunci cand a ales colaborarea cu Exclusive Doors.”

Madalina Luntraru Director Comercial @ MESTERUL DAVID
www.mesteruldavid.ro

“Colaborez cu Exclusive Doors de cativa ani intrucat apreciez designul, varietatea produselor si calitatea lucrarilor executate de catre echipa lor. Directorul de vanzari Monica Dochia mi-a fost mereu aproape, precum si beneficiarilor proiectelor mele!”

Simona Bonea Interior Designer @ AVANTGAR DESIGN
www.avantgardesign.ro

Ioana Antal
TOGO DESIGN

Octavian Neculai
NEO BOS ARHITECTURA

Costin Dobre
GUT AUDOMOBILE

Madalina Luntraru
MESTERUL DAVID

Simona Bonea
AVANGARD DESIGN